Werkwijze

Uw droomkeuken, onze passie! Van A tot Z volledig ontzorgd

Werkwijze

Uw droomkeuken, onze passie! Van A tot Z volledig ontzorgd

Met veel toewijding en plezier ontwerpen wij uw droomkeuken. Het zijn vooral de details en de uitvoering van montage, die bepalen of uw keuken nu net die “wow” factor heeft of gewoon een mooie keuken is.

Onze ontwerpen vielen al verschillende keren in de prijzen. We wonnen internationale designwedstrijden, maar ook onze creaties op woonbeurzen krijgen de erkenning van zowel de vakspecialisten als de consument.

U kunt afspreken bij ons in de ontwerpstudio, maar Remy, Andrew of Tamara komen ook graag bij u langs en nemen samen met u uw wensen door, gewoon thuis bij u aan tafel. Na deze eerste kennismaking maken wij een inschatting van de verwachte kostenbegroting op basis van de besproken ideeën. Passen de besproken wensen binnen uw begroting dan zullen we het ontwerp voor u visueel maken in ons VR tekenprogramma en de offerte voor u opmaken.

Uiteraard zijn meerdere aanpassingen van het ontwerp mogelijk. Het ontwerp aanpassen hoort immers bij het ontwerpproces. Zo realiseren we samen uw ideale droomkeuken.

Wij ontwerpen niet alleen uw keuken, maar begeleiden ook samen met ons team van vakmensen het gehele proces van A tot Z. Ons team kan uw bestaande keuken verwijderen, leidingwerk aanleggen of verplaatsen maar ook eventuele bouwkundige aanpassingen voor u realiseren. Denk daarbij aan het verplaatsen van muren, de afwerking van zowel muren als vloeren en andere werkzaamheden.

Neem contact met ons op voor een afspraak via onderstaande knop.

Of dat nu onze keukens zijn of de meubels en accessoires die wij aanbieden samen met onze interieur partner MiMa, mooi in maatwerk.

De keuken is vaak het hart van het huis. In combinatie met jou eigen uitgekozen meubels en accessoires maak je jouw woning persoonlijk en sfeervol.

Ons unieke concept is erop gericht om je in één keer te laten slagen voor jouw totale interieur.  Of het nu een tv-meubel, slaapkamerkast, bankstel of salontafel is. Het kan allemaal bij Kitchenstudio!

Wij werken hiervoor samen met onze partners van Mooi in Maatwerk. Kitchenstudio heeft speciale afspraken gemaakt over tarieven waardoor je met het gebruik van onze unieke code voordelig de mooiste meubels en accessoires kunt aanschaffen.

Om de code te ontvangen kun je via onderstaande button je naam en email adres achterlaten. Je ontvangt dan direct de speciale inlogcode.

Mail ons

Inlogcode Mooi in Maatwerk via Kitchenstudio.

Bezoek onze showroom

Kijk rustig rond tussen gerealiseerde projecten op onze website om ideeën op te doen of kijk onze inspiratieboeken door. Heeft u al een goed idee van wat u wilt, of wilt u eens komen brainstormen? In onze showroom laten we u graag meer zien. Maak een afspraak en wees welkom.

Inspiratieboek

In onze showroom en op onze portfolio doet u volop inspiratie op. Wist u dat we ook een bijzonder mooi Inspiratieboek voor u klaar hebben liggen? U leest daarin alles over Kitchenstudio. Geniet van prachtige foto’s van keukens en interieurs in diverse stijlen. U leest over onze passie voor de verschillende materialen, welke service en kwaliteit we bieden, maar ook hoe andere klanten onze keukens en interieurs waarderen. Haal het Inspiratieboek vandaag nog op in onze showroom en laat je inspireren!

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?