Binnenkijken bij

Yvonne en Arie

Verschillende tinten zwart: een succesvol trio

Kom binnen en bekijk het appartement van Yvonne en Arie! Ze hebben een supermooie keuken in een mix van verschillende tinten zwart. Sfeervol, intrigerend, modern en gezellig, precies waar ze naar op zoek waren. 

Chique
Remy Blom van Kitchenstudio heeft ze geholpen bij het ontwerp van de keuken. Het kookschiereiland heeft gladde fronten, de apparatenwand heeft een mooie houtlook en het keukenblad is gemaakt van prachtig geaderd Dekton. Yvonne en Arie twijfelden eerst of het kookeiland niet in een lichtere kleur moest, maar Remy overtuigde ze dat zwart chiquer zou zijn. Gelukkig hebben ze zijn advies opgevolgd, want ze zijn er ontzettend blij mee!

Klik
Ze kwamen bij Kitchenstudio terecht via interieurontwerper Daniela Cupello, en het klikte meteen met Remy Blom. Hij begreep precies wat ze wilden en het resultaat past perfect bij hun interieur.

De keuken is echt van alle gemakken voorzien, met veel opbergruimte en topkwaliteit keukenapparatuur. De Bora inductieplaat met kookveldafzuiging is geweldig, en ook de combi-stoomoven en combimagnetron van Siemens zijn heel fijn in gebruik. De koelkast is lekker ruim en het Italiaanse espressoapparaat heeft een ereplaatsje in de keuken.

Advies
Het oog voor detail van Kitchenstudio is echt top. Het Dekton werkblad heeft een prachtige overgang van aderen, terwijl het eigenlijk uit drie losse bladen bestaat. Ook aan de achterzijde van het kookeiland is gedacht, Remy raadde ze aan om geen barkrukken neer te zetten om het beeld rustiger te houden. En ze hebben immers een eethoek ernaast, dus dat was ook niet nodig.

Persoonlijk
Tijdens het hele proces heeft Kitchenstudio geen moeite gespaard. Remy kwam zelfs langs bij de aflevering, die een hele klus was met zes hoog. En later kwam hij nog eens langs om te checken of alles naar wens was. Het team van Kitchenstudio heeft ook fantastisch werk geleverd bij het plaatsen van de keuken.

Kortom, Yvonne en Arie raden Kitchenstudio van harte aan. Een topkeuken op een droomlocatie, wat wil je nog meer?

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?