Binnenkijken bij

Wendy en Duco

Zwart en wit is altijd raak

Wendy en Duco verplaatsten hun keuken naar een ruimere en opvallende plek in huis tijdens een complete renovatie. In samenwerking met Kitchenstudio perfectioneerden ze hun eigen ontwerp, waardoor de keuken nu een verbindende schakel is tussen de tuin en woonkamer, zoals ze wilden.

Flexibel
De combinatie van een zwarte keuken met een strak wit werkblad zorgt voor een mooie balans in hun lichte woning. Natuurlijke materialen en sfeervolle accessoires brengen warmte in de ruimte, vooral de houten panelen onder de bar zijn een eyecatcher. Remy Blom was enthousiast en flexibel bij het realiseren van dit idee.

De gouden Quooker is een opvallend element dat de keuken compleet maakt. Het keukeneiland blijft rustig met een sfeervol uitgelichte nis voor de inductieplaat. Ze hebben twee ovens, waarvan één met stoomfunctie, wat handig is voor verschillende gerechten op verschillende temperaturen. De koelkast en vriezer naast elkaar zijn ideaal voor extra opbergruimte.

Genieten
Remy Blom begreep direct hun wensen en voegde iets extra’s toe aan het ontwerp dat volledig aan hun verwachtingen voldoet. Wendy en Duco genieten dagelijks van het resultaat.

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?