Binnenkijken bij

Marnix en Vanessa

Met indrukwekkend kookeiland

De keuken speelt een centrale rol in ons gerenoveerde huis. We wilden er meer van maken dan alleen een functionele keuken. Het moest een prachtig pronkstuk worden en de keuken een geliefde plek maken in ons nieuwe huis. Dankzij de samenwerking met Kitchenstudio is ons plan gelukt!

Eyecatcher
Vanessa en Marnix hebben zelf het ontwerp bedacht voor hun moderne keuken, die wordt gekenmerkt door natuurlijke materialen. Ze hebben gekozen voor natuursteen en houtstructuur. Het keukeneiland van Arabescato is echt een eyecatcher. Het heeft een indrukwekkende, maar toch verfijnde uitstraling, die nog mooier wordt met de goudkleurige Quooker.

“We wilden een groot, massief uitziend marmeren blok. Dat was best spannend tijdens de realisatie, omdat je voor dit ontwerp heel precies moet kunnen werken. Remy Blom van Kitchenstudio en zijn samenwerkingspartner The Stone Art House hebben dit uitstekend gedaan. Het was fascinerend om te zien hoe ze de gigantische robuuste platen, die we persoonlijk bij de groothandel hebben uitgekozen, vakkundig en volgens het ontwerp in onze keuken hebben verwerkt.”

Ruimtelijk
Het marmer in de keuken is gecombineerd met warme zwartbruine houtlook kasten, lades en wanden. De kasten en lades zorgen voor veel opbergruimte. Koken en spoelen zijn bewust van elkaar gescheiden. De Bora inductieplaat met kookveldafzuiging is in het marmeren werkblad tegen de achterwand geplaatst. “We wilden de Quooker duidelijk zichtbaar op het blok hebben en de pannen tijdens het koken juist een beetje uit het zicht houden in de nis van de achterwand.” Het eiland en de achterwand staan haaks op elkaar om de ruimtelijkheid in huis optimaal te behouden.

“Onze keuken is echt de plek geworden waar we graag tijd doorbrengen met onze dochters, familie en vrienden. De samenwerking met Kitchenstudio en met Remy is van begin tot eind prettig verlopen. We hechten veel waarde aan kwalitatief hoogwaardig maatwerk en goede service, zelfs als er achteraf nog iets is. En bij Kitchenstudio kun je rekenen op die kwaliteit en nazorg. Het is fijn om daarop te kunnen vertrouwen.”

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?