Binnenkijken bij

Kirsten en Jeroen

Het donkergroene eiland als ster van de show

Deze nieuwe, moderne keuken van Kirsten en Jeroen is gewoon alles waar ze van droomden in een keuken. Lekker ruim, open en met alle coole apparatuur die ze wilden hebben. En het beste van alles: de keuken is het pronkstuk van hun nieuwe huis, met dat vette donkergroene kookeiland als absolute ster!

Eigen stijl
“Ik had zo’n donkergroen blad ergens gezien en dat zat eigenlijk vanaf het begin in mijn hoofd”, vertelt Kirsten. “Maar we wisten niet welk materiaal we moesten kiezen en hoe we het moesten combineren. We zijn eerst bij twee grote keukenzaken geweest, maar daar kon vooral veel níet. Toen we eindelijk bij Remy Blom van Kitchen Studio waren, was dat echt een verademing. Hij zag dingen net even anders, had oog voor detail en dacht echt met ons mee.”

Het keukenontwerp is strak en uitnodigend, met die gave barkrukken en die toffe wijnklimaatkast mooi in het zicht. Maar het echte showstopper is natuurlijk dat waanzinnige keukenblad. Het is gemaakt van kwartsiet en heeft de kleur emerald green – black edition. De afwerking is superstrak en de gootsteen en de Gaggenau inductieplaat passen er naadloos in.

Speels
De wijnklimaatkast was een grote wens, net als het bargedeelte, de twee ovens en die hoge koelkast – oh ja, en de vriezer zit gewoon onder die rechteroven. En de Quooker geeft zowel bruisend als plat water. Het antracieten kastenwandje wordt leuk opgebroken door die houten nis waarin slim twee kastjes zijn verwerkt. “Dat was een tip van Remy. Het maakt het geheel speelser en past mooi bij onze houten vloer. Hij wist met dat soort details de hele keuken steeds iets mooier te maken.”

“We zijn vooral blij dat alles net even anders is, niet zo standaard weet je wel. Dat maakt onze keuken echt een eyecatcher!”

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?